Jump to content
Mander Organ Builders Forum

Problems Logging In


Peter Clark
 Share

Recommended Posts

For the last few days, every time I have tried to log in from a bookmark I get a message "doing some maintenence, back shortly". I have to get into the board through Google. Is this a problem with my computer only or have others experienced it?

 

Peter

Link to comment
Share on other sites

For the last few days, every time I have tried to log in from a bookmark I get a message "doing some maintenence, back shortly". I have to get into the board through Google. Is this a problem with my computer only or have others experienced it?

 

Peter

This e-mail received by Board members last week explains:

 

Dear ....,

 

Since the migration of the web site and forum to the new server, we have been running two identical copies of the Mander Organs forum - both being updated simultaneously - while "teething problems" were resolved. Today we are going to turn off the old one, so the only one that will work is this one:

 

http://www.mander-organs.com/discussion/index.php

 

Hope this makes sense.

 

Kind regards

 

Rachel Mawhood

 

Webmaster, Mander Organs

 

Link to comment
Share on other sites

You can access the new site from the link on Mander Organs' home page. You need to reset your bookmark.

 

I have no idea whether this is normal computer behaviour, but at first I found that every time I accessed the forum from my "favourites" menu I was having to log in anew at every visit. Even though I always had the "remember me" box ticked on the log-in page, my computer was not retaining the details. Then I decided to try bookmarking the front page again after I had logged in and now everything seems fine. I mention this because I have a vague recollection that someone once mentioned they were having the same problem.

Link to comment
Share on other sites

You can access the new site from the link on Mander Organs' home page. You need to reset your bookmark.

 

I have no idea whether this is normal computer behaviour, but at first I found that every time I accessed the forum from my "favourites" menu I was having to log in anew at every visit. Even though I always had the "remember me" box ticked on the log-in page, my computer was not retaining the details. Then I decided to try bookmarking the front page again after I had logged in and now everything seems fine. I mention this because I have a vague recollection that someone once mentioned they were having the same problem.

 

You're a genius - mine was doing the same - 'gave it the 'Vox' treatment and all is well!

 

AJJ

Link to comment
Share on other sites

Guest Geoff McMahon
For the last few days, every time I have tried to log in from a bookmark I get a message "doing some maintenence, back shortly". I have to get into the board through Google. Is this a problem with my computer only or have others experienced it?

 

Peter

 

Your bookmark is taking you to the old IP number. You need to create another bookmark for this forum.

 

Moderator, Mander Organs

Link to comment
Share on other sites

You can access the new site from the link on Mander Organs' home page. You need to reset your bookmark.

 

I have no idea whether this is normal computer behaviour, but at first I found that every time I accessed the forum from my "favourites" menu I was having to log in anew at every visit. Even though I always had the "remember me" box ticked on the log-in page, my computer was not retaining the details. Then I decided to try bookmarking the front page again after I had logged in and now everything seems fine. I mention this because I have a vague recollection that someone once mentioned they were having the same problem.

 

Yes - I did. Thank you, Vox.

 

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...