Study guides

Q: How do you convert 250 seconds to minutes which ratio could I multiply by?

Write your answer...

Submit

Related questions

To convert 250 seconds into minutes, which ratio could you multiply by?

60 seconds over 1minute

multiply by 60

There are 60 seconds in I minute and so 221/60 = 3 minutes and 41 seconds

5.3 times 60 = 318 seconds

There are 60 seconds in 1 minute and so 2.7*60 = 162 seconds

7.3 times 60 = 438 seconds

There are 60 seconds in each minute, therefore to convert seconds to minutes divide by 60 or, alternatively, multiply by 1/60 330 x 1/60 = 5.5 mins (or 5 mins 30 seconds) 160

7380/60= 123 minutes , 123/60= 2.05 hours (2 hours and 3 minutes).

Well you could try figuring out how long it takes to walk one step, my guess is 0.4-0.5 seconds and multiply that by 10,000 to get around 4000-5000 seconds and then convert that to minutes by dividing by 60 because there are 60 seconds in a minute, and you get 66.666-83.3333 minutes. Around an hour and ten minutes maybe.

Divide by 100 and multiply by 60. It is a 5 to 3 ratio.

That means that you must multiply by 60.

They can be: 0.7 times 60 = 42 minutes or 7/10 of 60 = 42 minutes

1/60, twice. Just use 1/3600...

There are 60 minutes in 1 hour and so 135/60 = 2 hours and 15 minutes or 2.25 hours

You could multiply by 1.3 and 63360.

36

Do it very slowly!! :) Alternantly you could multiply the number of seconds in a minute by the number of minutes in an hour by the number of hours in a day by the number of hours in a year. Or ask an 8 year old.

There are 1,860 seconds in thirty-one minutes. How you could solve this is by multiplying 60 by 31.

36

The number 3.25 in minutes might refer to three minutes and twenty-five seconds or could refer to three minutes and 15 seconds. The difference would be attributed to whether the .25 refers to actual seconds or to a quarter of a minute.

If you are trying to find your pulse per minute you would take your pulse for 6 seconds and then multiply it by 10. You could also take your pulse for 10 seconds and multiply it by 6

multiply by 5280

Multiply by 1/5280

There are four QUARTer-gallons in each gallon, so multiply 26 times 4.